Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Russia passing by - Vrienden
Russia passing by

Description

Een blog over reizen in Rusland, dat grote land dat mij meer uitdaagt dan angst inboezemt. Dat land met zijn eindloze wegen en routes.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

eileen rose at our tables

Along with the next pressing of
At Our Tables,
the great folks at our label, Evangeline,
are giving you a copy of our brand new live record. 
(For a limited time only)
I'm particularly excited about this album as Nicholas, Rich and Davey are incredible performers and
our live shows have been extraordinary.  So, you asked for it, you got it.  Hope you like it.

AOT Live
Available September 2008
 
 
Eileen Rose groeit op in Boston en studeert daar rechten. Tot teleurstelling van haar ouders geeft ze een min of meer zeker bestaan op en vertrekt naar Engeland om daar muziek te gaan maken. Ze is daar niet onmiddellijk succesvol, maar als haar eerste cd Shine Like It Does uitkomt, mag die rekenen op lovende kritieken in de muziekpers. Dat geldt ook voor haar tweede cd Long Shot Noveda, waarvan ook iemand als schrijver Nick Hornby onder de indruk is. Na het uitbrengen van deze plaat, besluit Rose terug te keren naar Boston. Na 9/11 wil ze vaker in de buurt van haar ouders en familie zijn. In de winter van 2003-2004 huurt zij een huis in Martha’s Vineyard waar ze de nummers schrijft voor haar in 2005 verschenen derde cd Come The Storm.
In oktober 2006 is Eileen Rose met haar nieuwe band The Holy Wrecks voor een 4tal optredens[oa. support Southside Johnny in Paradiso en een intieme gig in Maloe Melo] in Amsterdam en voor het eerst in Nederland. Nu met het verschijnen van de nieuwe cd At Our Tables, bij een nieuw label en met een vernieuwde band :
 

Posted: 04:21, 8/5/2009 by once a rocker always a rocker
Comments (0) | Add Comment | Link

Begin is er

Ik ben dan toch maar aan het bloggen geslagen.

Ik weet nog niet wat het wordt maar ik denk dat het in ieder geval makkelijk is voor de familie om zo bij te houden wat er allemaal gebeurt in het leven van een hard werkende vader.


Posted: 13:44, 14/8/2008 by sedanus
Comments (0) | Add Comment | Link

DPR live !


Posted: 17:47, 4/5/2008 by once a rocker always a rocker
Comments (0) | Add Comment | Link

P-A-U-L Blistering BluesRock From Detroit

 

 

http://p-a-u-lmusic.com/

 

 

 


Posted: 01:24, 10/3/2008 by once a rocker always a rocker
Comments (0) | Add Comment | Link

Where Dark Horses Roam

 

 


Posted: 20:55, 12/1/2008 by once a rocker always a rocker
Comments (0) | Add Comment | Link

NIEUW!!

 

An al het goede komt een einde.......Maar dat wil niet zeggen dat het daarna slechter wordt!

Nee.....Wij verlaten deze blog en hebben nu een nieuwe weblog!

 

Voortaan kun je onze belevenissen lezen op:

 

jjmiran.wordpress.com

 

Zet het in je favorieten!!


Posted: 07:04, 7/1/2008 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

Happy New Year!!

Hm, zoveel te vertellen..........toch maar weer vaker een blogje schrijven he? haha.....1 van de goede voornemens dan maar?

 

Als eerste wensen wij (JJ & Miranda) jou een heel gezond, gezellig, gelukkig 2008 toe! Nou dan heb ik het belangrijkste wel verteld he?

 

Ik kan je natuurlijk gaan vertellen over hoe de toneeluitvoering in de Lawei is gegaan, nou om even kort te zijn.....geweldig! Nog nooit zoveel complimenten gehad.

Ik kan je ook uitgebreid vertellen over de Playstation 3 die we gekocht hebben......wow, ech een super ding!

Of zal ik je vertellen over ons oud&nieuw feest? Ach ja, mistig he....haha.

Of over hoe heerlijk het gaat bij Smelne Fm.....uh....derde programma in de maak....zo leuk!

 

 

 

 

 

 


Posted: 04:07, 2/1/2008 by JJ
Comments (1) | Add Comment | Link

Kerstmarkt!!!!

Ja de kerstdagen komen er weer aan. Dus op naar de kerstmarkt in Bremen. Woensdag ochtend JJ de deur uitgegooid. Ja, die moest gewoon werken. En dan in de auto naar mem. Eerst een lekker bakje koffie drinken. Om 11 uur richting Duitsland.

Daar aangekomen, eerst op zoek naar warme chocolademelk met slagroom 

En wat is het toch gezellig. Al die lichtjes, kerstbomen op elke hoek en natuurlijk overal de geur van gluhwein.

Op de terugweg nog heerlijk uit eten geweest. Ja al met al een heerkijke dag!!!

 


Posted: 21:14, 23/12/2007 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

De Lawei

We hebben nog nooit zo'n roerig toneel jaar gehad, maar morgen is het dan echt zover. De toneelpremiere 2007 in de Lawei!

We hebben er zin in!

 


Posted: 00:15, 8/12/2007 by JJ
Comments (1) | Add Comment | Link

Welkom Jens!

Op 10 november zijn ik en Miranda oom en tante geworden van Jens!

Welkom lieve Jens van ruim 8 pond!

 

 

En natuurlijk nogmaals gefeliciteerd Ewald, Froukje, Wijnand, Hester en Jarno!!

 


Posted: 04:35, 19/11/2007 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

Paul de Leeuw

Jaaaaaa, wij leven ook nog, gelukkig wel ja.....hoogste tijd voor een blogje. Tja het is voor mij toch wel de drukste periode van het jaar.

Acht december is het alweer zover, de grote premiere in de Lawei. We hebben nog nooit zo'n roerig toneeljaar gehad, heel wat tegenslagen.......maar....we zijn er (bijna) klaar voor!

 

Wie had dat nou gedacht dat ik naar een concert van Paul de Leeuw zou gaan in het Gelredome. jawel, wij waren erbij "Symphonica in Rosso 2007".

Wat een fantastisch concert. Het duet met Simone Kleinsma "zonder jou" was een van de hoogtepunten van het concert.

 

Of het duet met wijlen Rene Klein "Mr Blue". Kippevel......

 

 

Maar, toen Marco Borsato opkwam, tja, toen was zelfs het Gelredome te klein.

Het duet met Paul was super, en natuurlijk werd "Rood" ook ten gehore gebracht, en dat klink toch wel heel geweldig met zo'n live orkest erbij.

 

.

 

Samenvattend wat een superavond!

 

 


Posted: 04:17, 19/11/2007 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

Ally Mcbeal

Wat is het toch eeen heerlijke serie. Ooit ben ik er eens mee begonnen om deze tv-serie te volgen, ik heb dat toen niet volgehouden.

Maar gelukkig is  RTL 8 er en herhalen ze de gehele serie. Miranda had eerst haar twijvels, is dit wel een leuke serie?? Nou na een paar afleveringen was ze verkocht............en hoe! Verslaafd gewoon! Het enige wat ze nog zegt is "Zullen we nog een Ally kijken...?? Haha, heerlijk. We lachen en huilen (Miranda) heel wat af om Ally, John Cage, Elaine, Nelle Porter, en LinG.

Nu moet je dus niet denken dat we elke werkdag om twintig over zes klaar zitten voor Ally, nee....ik zeg lang leve de harddiskrecorder. We hebben nu dan ook een heerlijk Ally weekend achter de rug.

 


Posted: 04:22, 22/10/2007 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

vrij

Vorig weekend moest ik werken, dat is natuurlijk niet zo leuk, voraal niet als het dan ook nog zulk lekker weer is. Daarintegen was ik gisteren en vandaag vrij. Heerlijk uitgeslapen en wat klusjes gedaan, vandaag even naar heit en mem geweest en daarna even naar Bakkeveen met Tjerk. Het was nu tenminste lekker rustig, dus Tjerk kon volop genieten, en ik dus ook. Oja, Miran was ondertussen wel lekker aan het werk.....lol...

 

 

Wat kan ie toch ontdeugend kijken he!

Foto genomen met mn nieuwe gsm, de Nokia N73, mooi toestel!

Vanavond is het weer tijd voor "Nonstop Dancevibes" op SmelneFm. Ook leuk hoor, hoor je tenminste mij er niet telkens tussendoor bleppen, haha. We moeten vanavond naar de verjaardag van Miranda haar moeder, altijd gezellig!

 

Laterrrrrrr!

 


Posted: 23:54, 19/10/2007 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

Wat een weekend!

Oh wat hebben wij toch een heerlijk weekend gehad.

Lang naar toe geleefd, en eindelijk was het zover. Ons weekendje Antwerpen inclusief het concert van Milk Inc (waar het uiteindelijk om ging).

 

Vrijdags hebben we eerst ff lekker uitgeslapen en toen op weg naar Antwerpen, de geplande 2.38 uur van de routeplanner bleek iets langer te worden.....maar ok, het was vrijdag slecht weer, wegwerkzaamheden en veel files.

Gelukkig, Antwerpen was in zicht....en ja hoor ons hotel ook, het bleek het grootste hotel van Antwerpen te zijn, tja dat valt dan wel op he. Het Crown Plaza Hotel! Wow, wat een mooi hotel.......we voelden ons soms een beetje ongemakkelijk tussen alle maatpakken, maar dat mocht de pret niet drukken.

Toen dachten we........ in zo'n luxe hotel hoort natuurlijk ook room service! Dus wij bellen, want we hadden ondertussen wel trek gekregen! En twintig minuten later hadden we een heerlijke diner op onze kamer.....hmmm. Na het eten ons klaargemaakt voor het concert wat om 20:30 uur begon. Na weer wat filerijden richting het sportpaleis, waren we gelukkig wel mooi op tijd.

 

En om 20:40 uur begon het. Milk Inc - Supersized 2!!

Na de eerste 5 minuten keken Miran en ik elkaar aan......wow....we hadden beide kippenvel tot over ons hele lichaam.

 

 

Dat de dance muziek van Milk Inc op zo'n manier gebracht kon worden, prachtig....!! Alles live, snoeiende gitaren (ja echt!), drumstel etc.

Gelukkig bracht Regi zijn hit met het koor "Skala" ook....dat was toch wel 1 van de hoogtepunten. Skala heeft toen ook de Milk Inc hit "Wide awake" gezongen, een koor in combinatie met dance/trance muziek.....je moet ermaar op komen. Geweldig!

En als special guests kwamen Jesse en Silvy ook nog langs. Silvy van Sylver was hoogzwanger, maar ze kon nog zingen als de beste, super!

Al met al was het een superconcert! Volgend jaar gaan we zeker weer.

 

 

Helaas was het de volgende dag erg regenachtig en konden we het mooie centrum van Antwerpen niet goed bekijken. Gelukkig was er vlakbij een heeeel groot winkelcentrum waar wij ons uitstekend vermaakt hebben.

 

Na zondags weer een heerlijk ontbijt gehad te hebben zijn we rond 2 uur 'smiddags weer vertrokken richting Drachten. En nu deden we er inderdaad wel 2:38 uur over.

 

Het was een heerlijk weekend om nooit te vergeten!!


Posted: 19:11, 4/10/2007 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

Vakantie Spanje

Ach ja, we zijn ondertussen alweer bijna anderhalve week aan het werk.........maar nog steeds zitten we met onze gedachten in Spanje. Wat hebben wij toch een heerlijke vakantie gehad aan de Costa Brava. Super!

Het weer hadden we ook niet beter kunnen treffen, jawel constant 28 graden met een heerlijk zeebriesje. Heerlijk aan het strand liggen, terrasjes, het binnenland in. Eigenlijk is Spanje gewoon best een heel mooi land.

 

 

Je ziet hier ook wel een beetje aan onze rode gezichtjes dat het best lekker warm in Spanje was....lol

 

Natuurlijk zijn we ook naar Barcelona geweest. Wat een wereldstad, de drukte,  zoveel te zien! Er waren een aantal dingen die we wouden zien zoals "La Sagrada Família", "Camp Nau" van FC Barcelona, "la Rambla" en de fontijnenshow, we hebben het allemaal gezien. Prachtig!

Wat is die Sagrada Familia toch een prachtige kerk, erg indrukwekkend!

 

 

Als je zo onderaan die kerk een foto maakt, dan voel je je best wel klein. Ook erg mooi hoe de bijbel(verhalen) helemaal terug te vinden zijn in de bouw van de kerk.

 

Het grote "Camp Nau" was ook super! We hebben een hele rondleiding gekregen, ja dat is pas een groot stadion!!

 

 

Verder vind je door de hele stad de ontwerpen van Gaudi, en ook dat is erg mooi en indrukwekkend om te zien.

Al met al, een super vakantie!


Posted: 05:38, 19/9/2007 by JJ
Comments (1) | Add Comment | Link

Arie update

Zoals je weet hebben we nog niet zo lang een jong poesje in ons midden. Ondertussen is Arie alweer zo'n 14 weken en is hij zo langzamerhand de terrorist in huis. Niemand is meer veilig voor Arie.

Tjerk hoeft maar met zijn staart te kwispelen of Arie hangt er al in, ik hoef maar aan mn kin te kriebelen of Arie bijt/hangt in mn kin. En dan heb ik het nog niet eens over de achtervolgingen van Arie met de rest van de katten (Truus, Iefke en Boefje).

Al met al op en top gezelligheid bij ons! En wij vinden het heerlijk!

 

 

Wat een skeet he! haha


Posted: 04:59, 19/9/2007 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

Vakantie!!!

Heerlijk, wat is het lekker om vakantie te hebben. Geen verplichtingen en gewoon lekker je gang gaan. Zo nu en dan een flink gat in de dag slapen maar ook wel eens de hele dag meepikken. En het leuke is, dat we nu zaterdag nog vetrekken naar Spanje, lekker met het vliegtuig een week naar de Costa Brava.
Ja soms heb je gewoon behoefte aan zon. Ik zou nu wel op ons dakterras kunnen gaan liggen, maar dat is toch nog een beetje te koud.
In de eerste week van onze vakantie zijn mn oomzeggertjes Hendrika, Laura en Ruben een paar dagen geweest te logeren, dat was weer erg gezellig. Natuurlijk heeft de "Wii" weer overuren gemaakt.
Posted: 04:01, 30/8/2007 by JJ
Comments (0) | Add Comment | Link

Makkelijker vliegen

Grtz,

Sinds een tijdje ben ik aan het zoeken om makkelijk en snel met het vliegtuig in Normandie te komen. Er zijn daar een aantal kleine vliegvelden waar zowel passagiers als vracht worden afgeleverd. Mijn interesse is nu of op dit soort vliegvelden makkelijk kunt komen rechtstreeks vanuit Nederland en dan maakt het niet uit of je met een vracht- of een passagiersvliegtuig komt, als je er maar komt. Ik heb namelijk me weleens laten vertellen dat sommige vrachtvliegtuigen ook passagiers (wellicht tegen vergoeding) meenemen.

 

Wat wel te vinden is is om met een vliegtuig naar Parijs te vliegen en van daaruit naar Normandie, maar snellere zoals met een vrachtvlucht mee dat is niet te vinden.

 

Daarom mijn idee: zet een website op waarop het mogelijk is om ook naar dit soort vluchten te kunnen zoeken. Dit moet dan een site zijn die kan zoeken in de schemas van de vrachtvluchten en natuurlijk bij die maatschappijen die dit toestaan.


Posted: 18:22, 8.29.2007 by Axel
Comments (0) | Add Comment | Link

Aanbrengbonussen

Grtz,

Veel bedrijven hebben momenteel moeite met het vinden van personeel. Om het interessant te maken voor de eigen medewerkers om het eigen netwerk te gebruiken, worden aanbrengbonussen toegekend. Dit zijn bedragen die soms behoorlijk oplopen. Maar ja, als je nu net geen mensen in je omgeving hebt die in aanmerking komen. Daarom het volgende idee:

- zet een marktplaats op waar sollicitanten zich kunnen registreren met hun lopende sollicitaties

- werknemers die op zoek zijn naar "nieuw" bloed kunnen hier kijken wie er bij hun organisatie solliciteert

- vervolgens kan er via de marktplaats een afspraak gemaakt worden over hoe beiden beter kunnen worden van de aanbrengbonus indien een medewerker wordt aangenomen

 

Mogelijke domeinnaam (is nog vrij) zou kunnen zijn http://www.aanbrengbonus.info. Voorbeeld kan genomen worden aan bijvoorbeeld sites als http://www.freelance.nl.


Posted: 19:35, 8.23.2007 by Axel
Comments (0) | Add Comment | Link

Arie........

In blijde verwachting van............. Arie! Ja hoor hij is er eindelijk en wat is het een poppie!

Zo lief, zo speels, zo ontdeugend....etc.

 

 

We waren een tijdje geleden op de boerderij van Miranda haar ouders en daar zagen we weer eens een nestje met jonge poesjes.........oooh zo lief. En in dit nestje zaten mooie grijs-blauwe poesjes.....en die zijn zo mooi..........dus....ja ik kon het niet laten en Miranda al helemaal niet.

Dus Arie.........welkom bij de family!

Ohja, excuses nog voor de verwarring die we gezaaid hebben .......lol!


Posted: 22:56, 19/7/2007 by JJ
Comments (1) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->